Ny VD för Akvariet & Stereo i Dockan

  • -

Ny VD för Akvariet & Stereo i Dockan

Tags : 

Med sitt strategiska läge i Västra hamnen är Akvariet & Stereo en del av nya expansiva Malmö.

Den framgångsrika konferenslokalen Akvariet och den populära restaurangen Stereo, har fått en ny VD i Carsten Wastrell, som de senaste två åren varit verksamhetsansvarig och som nu tar över som VD. Carsten har mer än 25 års erfarenhet av branschen och har tidigare varit egenföretagare samt bl.a. arbetat på O ́Learys, SSP och IKEA i Köpenhamn.

“Vi ser hur fler och fler företag söker sig till Dockan och det nya Malmö för sina events. Därför ska det bli extra spännande att fortsätta utveckla företaget tillsammans med vår fantastiska per- sonal, för att erbjuda ännu fler kunder en perfekt service och en unik upplevelse” säger Carsten Wastrell.

DSC_0042 2

För mer information vänligen kontakta;

Carsten Wastrell

Mobil: +46 (0) 709 89 61 32


Gilla oss på Google+

Tidigare nyheter