Konferens

AKVARIET konferensanläggning

Inspirerar till unika och framgångsrika konferenser.

Jubileum på Akvariet

I det expansiva området Dockan i Västra hamnen, där Malmö möter havet, ligger Akvariet konferens.

Dockanområdet i Malmö 

Dockan pulserar av energi och är i ständig utveckling. Här har bland många andra Sveriges Television, Region Skåne, Media Evulotion Center (MEC), Mercedes Skandinavien, Wihlborgs, Ångpanneföreningen, Tyréns, m.fl moderna företag valt att lägga sina kontor.

Akvariet Dockplatsen 12 Entre

Mitt i detta intressanta område finns Akvariet Event & Konferens!

Akvariets ljusa lokal med 18 meters takhöjd, där ena långsidan är av glas, ger en osannolik och uppskattad atmosfär, som en paviljong med öppna och ljusa ytor. Lokalen fungerar i alla sammanhang för tillställningar mellan 25 och 600 personer.


Kajsa Bergqvist på scenen Akvarietsoffan

Hösten 2013 installerade vi helt ny modern teknik, vilket gör att vi nu kan stoltsera med att vara en väldigt modern konferenslokal.
Med hjälp av bild och ljud i toppklass, bestående av en 154 tums videovägg och en Bose ljudanläggning, blir alla presentationer förstklassiga. Användningsområdena är många så hör av dig till oss för en personlig demonstration och genomgång, om hur ni kan använda lokalen och dess tekniska möjligheter.


Akvariet kan arrangeras efter varje behov. Skolsittning, biosittning, grupper eller U-sittning. Du bestämmer. Likaså vilka hjälpmedel som ni behöver utöver ljud & ljus, som block, pennor, blädderblock etc. Allt detta går vi igenom i detalj med varje kund för att allt skall fungera till 100% på den viktiga dagen.


Vitvarumässa på AkvarietLamborghini på Akvariet

Oavsett ändamålet och sammanhanget, har vi troligtvis organiserat något liknande för någon annan kund tidigare och kan därmed assistera dig i planläggningen av ert betydelsefulla arrangemang. Givetvis kan vi ordna allt som behövs för ett lyckat möte, utöver det som redan nämnts till mat och artister.


Sist men definitivt inte minst viktigt – är Akvariet känt för sin förstklassiga och mycket uppskattade mat. Och vad vore en lyckad konferens utan en uppskattad måltid. Vi serverar givetvis allt från frukost som start på det tidiga mötet, till 5-rätters vid den formella festen.


Matservering på Akvariet   Italiens buffé vid ett kvällsarrangemang


100-tals kända och mindre kända företag och organisationer har förlagt sina arrangemang hos oss. Några av alla dessa är;
Advokatbyrån Gulliksson, Alumni, Apsis, Awesome Group, Boss, Carnegie, Connect Skåne, Cybercom, E-on, Eventbyrån, Founders Alliance, Handelsbanken, HSB, Idol(TV4), Malmö Stad, MAQS, MKB, Moderaterna, Nolato, Nordea, Region Skåne, S. Handbollsförbundet, Skanska, Skånetrafiken, Softhouse Consulting, Sony, Sony Ericson, Sparbanken Skåne, Sparbanken Öresund, Spintop, Styrelseakademien, Sweco, Tetra Pak, Tieto, Wihlborgs, Ångpanneföreningen

VideokonferensBolagsstämma på Akvariet


Gilla oss på Google+

Tidigare nyheter